Siirry suoraan sisältöön

Talviaurinko syttyy Naantalissa – käy ihailemassa uusia kausivaloja

Valoa riittää aurinkokaupungissa myös syksyn pimeydessä, kun uudet kausivalot syttyvät pihakaduksi muutetulla Tullikadulla perjantaina 27. lokakuuta kello 19.30.

Tullikadun Talviaurinko-niminen valaistus on osa koko viikonlopun kestävää Lux Gratiae -tapahtumaa, jota myös Naantalin Energia tukee. Valaistus täydentyy vielä jouluisilla elementeillä lähempänä joulusesonkia.
 
– Lux Gratiae on hieno tapahtuma, joka tuo valoa Naantaliin keskelle syksyn hämäryyttä. Naantalin Energia tukee tapahtumaa taloudellisesti, ja olemme olleet mukana toteuttamassa Tullikadun kausivalaistusta. Kannattaa tulla ihailemaan, toivottaa Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.
 
Tullikadun lisäksi kannattaa suunnata Kirkkopuistoon. Valotaiteilija Antti Kulmalan valoteos Tapion sali on nähtävillä illan pimetessä koko viikonlopun ajan.

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä