Siirry suoraan sisältöön

Sähkömittarit

Sähkömittari antaa jatkuvasti tietoa kotisi tai yrityksesi sähkönkulutuksesta.

Mittarien lukemia voi halutessaan itse seurata. Tarkimmin pääset seuraamaan tietojasi Online-palvelustamme

Asiakkaillamme on käytössään pääsääntöisesti kolmea eri sähkömittarimallia: E120 Gime, E120 Lime ja E120 Lt. Kullekin mittarityypille löytyvät lyhyet, kuvalliset ohjeet. Oman mittarityypin erotat mittarin oikeassa yläkulmassa olevasta mallimerkinnästä. 

Kulutuksen seuraaminen sähkömittarin näytöltä

Energialukema vaihtelee näytöllä automaattisesti 5 tai 20 sekunnin välein. Näytön alalaidassa oleva nuoli osoittaa tariffitunnistetta. Tariffitunniste kertoo, mistä energialukemasta on kyse.

Tarvittaessa lukemia voi selata myös näytön selauspainikkeella. Jos käytät selauspainiketta, näyttö palaa itsestään perustilaan noin 1 minuutin kuluttua viimeisestä painalluksesta. Perustilan saa palautettua myös painamalla selauspainiketta yhtäjaksoisesti yli 15 sekunnin ajan.

Kulutusmittarin lainaus

Mikäli kaipaat yksittäisen laitteen kulutuksesta tarkkaa tietoa, voit lainata Naantalin Energialta yksinkertaisen sähkökulutusmittarin. Mittari laitetaan laitteen virtajohdon ja pistorasian väliin esimerkiksi vuorokauden ajaksi, jonka jälkeen se näyttää kulutetun energiamäärän kilowattitunteina (kWh).

Mittarin lainauksen voit sopia soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 02 436 2900.

Avainsanat Energiankulutus, Sähkömittari

Sähkömittareiden käyttöohjeet

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä