Siirry suoraan sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Naantalin Energia Oy:n palvelua www.naantalinenergia.fi ja on päivitetty 20.2.2024. Tämä verkkosivusto on julkaistu vuonna 2024 ja sitä koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto vastaa pääosin WCAG:n 2.2 standardin saavutettavuusvaatimusten tasoa A ja AA.

Verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf, doc), joista kaikki eivät muotonsa vuoksi ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja on osa ennen 23.9.2018 julkaistuista tiedostoista, jotka eivät ole digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain vaatimusten piirissä. Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot saavutettavuuspuutteista ilmoittamiseksi

Jos havaitsit tässä selosteessa raportoimattomia saavutettavuuspuutteita, voit ilmoittaa niistä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@naantalinenergia.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä