Siirry suoraan sisältöön

Tietoa muuttajalle

Muuttaessasi saman sähköyhtiön alueella tee muuttoilmoitus omalle sähköyhtiöllesi. Kun muutat uuden sähköyhtiön alueelle, voimme tarjota sinulle sähköä myös uuteen kotipaikkaasi. Voit toki tehdä uuden sopimuksen kyseisen alueen sähköyhtiön kanssa tai muun haluamasi sähkönmyyjän kanssa. Sähkön siirron hoitaa aina paikallinen verkonhaltija, joka Naantalin alueella on Naantalin Energia Oy.

Tee uusi sähkösopimus noin kahta viikkoa ennen muuttopäivää, jotta varmistat sähkön saatavuuden heti muuttopäivänä. Muista irtisanoa vanhan asuntosi sähkösopimus ja tee poismuuttoilmoitus hyvissä ajoin ennen muuttopäivää, ettet joudu maksamaan uuden asukkaan sähkönkulutusta.

Sinulla voi olla yhtä aikaa voimassa oleva sähkösopimus sekä uuteen että vanhaan asuntoosi esimerkiksi remontoinnin ajan. Jos asunnoissa ei ole etäluettavaa mittaria, ilmoita sähkömittarilukema sähköyhtiöösi juuri ennen muuttoasi.

Huomioithan, että kaikissa taloyhtiöissä ja asunnoissa sinun ei tarvitse tehdä sähkösopimusta itse, vaan maksat sähkömaksua taloyhtiölle tai vuokranantajalle, joka on tehnyt sähkösopimuksen puolestasi.

Kiinteistön ostajalle

Kiinteistön ostaessasi on helpointa siirtää sähköliittymä kaupan yhteydessä uudelle omistajalle ja merkitä liittymä osaksi kauppakirjaa. Sähköliittymä on irtainta omaisuutta eikä siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle.

Tarvitsetko uuteen kotiisi sähköä? Tutustu tuotteisiimme ja tee sähkösopimus kätevästi verkon kautta!

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä