Siirry suoraan sisältöön

Ilmoita meille sammuneesta tai vioittuneesta katuvalosta

Huollamme kaupungin omistamat katuvalot koko laajentuneen Naantalin alueella. Ilmoita alla olevalla lomakkeella katuvalon sammumisesta tai katuvaloihin liittyvästä viasta.

Teemme vuosittain kaksi säännönmukaista katuvalojen huoltokierrosta koko alueellamme syksyllä ja kevättalvella. Väliajoin ja muutenkin, otamme mieluusti vastaan ilmoituksia kaikista katuvaloihin liittyvistä asioista.

Yhtenäinen ja kunnossa oleva katuvaloverkosto on osa kaupungin turvallisuutta ja asukkaiden viihtyisyyttä. Vanhan kaupungin alueella on panostettu myös arkkitehtonisesti sopiviin ja kauniisiin ratkaisuihin.

Teemme korjaustyöt kaupungin määrittelemän tieluokituksen mukaisesti noin viikon – kuukauden kuluessa kulloisestakin työtilanteesta riippuen.

Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa meille havaitsemastasi, sammuneesta katuvalosta Naantalin kaupungin alueella. Tärkeää on saada tarkka katuosoite meille tietoon. Katuvalot ovat Naantalin kaupungin omaisuutta, mutta Naantalin Energia huoltaa, korjaa ja rakentaa niitä.

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä