Siirry suoraan sisältöön

Sähköä kotitalouksille

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Pyrimme aina varmistamaan sähkön toimitusvarmuuden ja vakaan hinnan.

Koska et ole hyväksynyt evästeitä, upotettua sisältöä ei näytetä.

Meiltä saat 2 vuoden määräaikaisia sähkösopimuksia, joilla varmistat kiinteän sähkönmyyntihinnan sopimuksessa ilmoitettuun päivään asti, sekä toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia, joita ei tarvitse uusia.

Yleissähkössä sähkön hinta on sama vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Se soveltuu parhaiten vähän sähköä käyttäville talouksille ja yrityksille.

Kausisähkössä hinnoittelu perustuu vuoden- ja vuorokaudenaikaan: se on yöllä halvempaa kuin päivällä, ja kesällä halvempaa kuin talvella. Kausisähkö soveltuu parhaiten talouksiin ja yrityksiin, joiden sähkön kulutus on suurempaa.

Aikasähkössä sähköenergian hinta on yöllä edullisempi ja päivällä korkeampi ympäri vuoden. Aikasähköä myydään Naantalin Energian verkkoalueen ulkopuolella. 

Tuulisähkö on täysin tuulivoimalla tuotettua, uusiutuvaa, puhdasta ja päästötöntä energiaa. Tuulisähköä voi ostaa yleis-, kausi- ja aikasähkönä kahden vuoden määräaikaisena sopimuksena.

Spot-sähkössä sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Sähkön hinta on pohjoismaisen sähköpörssin tuntihinta lisättynä Naantalin Energian veloittamalla välityspalkkiolla ja perusmaksulla.

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä