Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyö

Yhteistyötä koulujen kanssa 

Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä alueemme koulujen kanssa valtakunnallisen Energiansäästöviikon aikana. Energiansäästöviikko järjestetään joka vuosi viikolla 41. 

Yksi Energiansäästöviikon tärkeimpiä teemoja on opettaa nuorille järkeviä energian käyttömuotoja ala-asteikäisille sopivien materiaalien avulla. Toimitamme joka vuosi 2. luokan opettajille oppimateriaaleja, joita voi hyödyntää suoraan opetuksessa. Ammattilaisten tekemät materiaalit ovat keränneet paljon kiitosta, ja lapset ovat innoissaan Energiansäästöviikon oppitunneista.

Vuosittain olemme lahjoittaneet alakouluille myös liikenneturvallisuuden opetukseen materiaalipaketteja. Tämän hienon kiitoksen saimme Karvetin koulun 1A- ja 1B -luokkien oppilailta vuonna 2013. 

Karvetin koulun 1A- ja 1B -luokkien oppilailta vuonna 2013 kiitokseksi saatu piirustus

Yhteistyö paikallisten seurojen kanssa 

Naantalin Energia on jo pitkään tukenut paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Lasten, nuorten ja myös aikuisten harrastustoiminnan mahdollistaminen laajasti on tärkeää ja arvokasta työtä.

Naantalin alueella toimii useita aktiivisia urheiluseuroja aina jalkapallosta jääkiekkoon ja muodostelmaluistelusta ringetteen. Isoimmista seuroista ja joukkueista tuemme muun muassa:

  • VG-62 Ringeten edustusjoukkue
  • VG-62 jääkiekon edustusjoukkue
  • VG-62 jalkapallo edustusjoukkue
  • VG-62 muodostelmaluistelu

Näiden lisäksi tuemme pienempiä yhdistyksiä ja seuroja alueella.

Karvetin koulun luokka - oppilaat tuulettavat ryhmäkuvassa

Koko Karvetin koulun luokka on mukana!

Kiitos Karvetin koulun oppilaat ja opettajat!

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä