Siirry suoraan sisältöön

Tule kehittämään Naantalin Energian sähköverkkoa – kommentoi suunnitelmaa 2.6.2024 mennessä

Yhteiskunta sähköistyy kovaa vauhtia, ja sähköä tarvitaan yhä enemmän muun muassa sähköautoissa, lämmityksessä ja erilaisissa laitteistoissa. Myös Naantalin kasvu lisää sähkönkäyttöä. Lisäksi fossiilisten polttoaineiden käyttöä vähennetään ja uusiutuviin energiamuotoihin panostetaan voimakkaasti. Kaikki nämä seikat lisäävät tarvetta kehittää sähköverkkoja vastaamaan kasvavia tarpeita.

Olemme avanneet sähköverkon kehittämissuunnitelmamme, jotta verkkoasiakkaamme voivat tutustua siihen ja samalla tuoda vaivattomasti esille oman näkemyksensä. Naantalin Energian sähköverkon kehittämissuunnitelman löydät alla olevan linkin kautta. Käy tutustumassa suunnitelmaan ja kommentoi, jotta saat äänesi kuuluville! Voit kommentoida kehittämissuunnitelmaa 30.4.–2.6.2024.

Sähköverkon kehittämissuunnitelma >

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä