Siirry suoraan sisältöön

Sähkönmyynnin sopimusehdot muuttuvat 1.12.2024 alkaen

Energiateollisuus ry on päivittänyt sähkönmyyntiehdot (SME 2024), joita Naantalin Energia Oy sähkönmyynnissä noudattaa. Uudet ehdot tulevat voimaan 1.12.2024 alkaen. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksen vuoksi mitään.


Ehtomuutosten perusteena ovat lainsäädännön muuttuminen, olosuhteiden olennainen muuttuminen, vanhentuneiden sopimus- tai hinnoittelujärjestelyjen uudistaminen ja energian säästämiseksi tarpeellisten toimenpiteiden toteuttaminen. Lisäksi on tehty eräitä sellaisia vähäisiä sopimusehtomuutoksia, jotka eivät vaikuta sopimussuhteen keskeiseen sisältöön.


Yhtenä muutoksena on, että sopimusvahvistukset ja hinta- ja ehtomuutosilmoitukset toimitetaan jatkossa lähtökohtaisesti asiakkaalle sähköisenä. Asiakas voi halutessaan valita myös paperisen asioinnin.


Ohessa on yhteenveto päivitettyihin ehtoihin tehdyistä muutoksista.

Sähkönmyyntiehdot SME 2024 ovat kokonaisuudessaan nähtävillä ja tulostettavissa verkkosivuillamme Sopimusehdot – Naantalin Energia


Muutos koskee kaikkia asiakkaan ja Naantalin Energia Oy:n välillä tehtyjä toistaiseksi voimassa olevia sähkönmyyntisopimuksia.

Kuluttajalla on 30 päivän ajan ehtojen muutoksesta tiedon saatuaan oikeus irtisanoa sähkönmyyntisopimus ilman irtisanomisaikaa. Muun käyttäjän kuin kuluttajan tapauksessa aika on 15 päivää.

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä