Siirry suoraan sisältöön

Sähköä yrityksille

Myymme edullista sähköä suurille ja pienille yrityksille kaikkialle Varsinais-Suomen alueelle. Jokainen yritysasiakkaan kanssa solmittu sopimus lähtee liikkeelle yrityksen energiatarpeiden kartoituksesta ja henkilökohtaisesta yhteydenotosta.

Tarjoamme yrityksille yleis- ja kausisähkötuotteita sekä pienjännitetehosähköä ja keskijännitetehosähköä. Pienyrittäjien tarpeisiin soveltuvat usein parhaiten kuluttajille suunnatut sähkötuotteemme.

Katso pienyrittäjille sopivat sähkötuotteet

Pyydä tarjous

Täytä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä sähköä yritykselle?

Yleissähkö on edullisin vaihtoehto kotitalouksille sekä pienille ja keskisuurille elinkeinonharjoittajille, joiden sähkönkäyttö on suhteellisen vähäistä ja sekä yöaikaisen että kesäaikaisen käytön osuus koko sähkönkäytöstä on vähäinen.

Kausisähkö soveltuu sähkölämmitteisille omakotitaloille, liikehuoneistoille, pienteollisuudelle jne. silloin, kun vuosienergian määrä on riittävän suuri ja sähkön käytöstä huomattava osa ajoittuu tai voidaan siirtää talvella yöajalle. Energiamaksu vaihtelee talviarkipäivän ja talviyön välillä: se on yöllä halvempaa kuin päivällä ja kesällä halvempaa kuin talvella.

Pienjännitetehosähkö on tarkoitettu pienteollisuudelle ja kaupalle, jonka sähkönkäyttö on 100 000 – 2 000 000 kWh/v.

Keskijännitetehosähkö on tarkoitettu keskisuurelle teollisuudelle ja kaupalle, jonka sähkönkäyttö on yli 2 000 000 – 10 000 000 kWh/v.

Kysy lisää:
Myynti: Karri Jokinen
puh. 044 712 4217 tai        karri.jokinen@naantalinenergia.fi

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä