Siirry suoraan sisältöön

Häiriötön sähköjakelu – Naantalin Energian peruskivi

Naantalin Energia on ollut vuosikymmenten ajan luotettava paikallinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut varmistamaan asiakkailleen häiriöttömän ja laadukkaan sähkönjakelun. Sähkö on modernin yhteiskunnan elinehto, ja sen keskeytyksetön saatavuus on kriittistä sekä kotitalouksille että yrityksille.
 
Häiriötön sähköjakelu on elintärkeää kotitalouksille jokapäiväisten toimintojen sujuvuuden vuoksi, yrityksille taloudellisten tappioiden ja keskeytysten välttämiseksi, sekä julkisille palveluille, tehokkaan ja turvallisen toiminnan takaamiseksi.

Naantalin Energia: paikallinen voimavara

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka tuntee alueensa ja sen tarpeet paremmin kuin kansalliset tai kansainväliset toimijat. Tämän ansiosta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja ja nopeaa palvelua monissa tilanteissa. Paikallisuus tuo mukanaan joustavuutta ja reagointikykyä, mikä on erityisen tärkeää, kun kohdataan äkillisiä haasteita sähköverkon toiminnassa.

Tulevaisuuden investointi: sähköverkon varmuuden takaaminen

Naantalin Energia ei lepää laakereillaan, vaan katsomme tulevaisuuteen varmistaaksemme, että laajeneva sähköverkkomme kestää kasvavat vaatimukset ja muuttuvat olosuhteet. Olemme juuri aloittaneet suuren investointihankkeen uudesta sähköasemasta, joka keskittyy sähköverkon parantamiseen ja sähkönsiirron toimitusvarmuuteen. Investoimme uuden teknologian käyttöönottoon, parannamme valvontajärjestelmiämme ja otamme käyttöön kehittyneitä automaatio- ja älyverkkoja, jotka mahdollistavat nopeamman reagoinnin mahdollisiin häiriöihin ja tehokkaamman sähkönjakelun.
 
Lisäksi vahvistamme sähköverkon rakenteita, jotta ne kestävät paremmin ääriolosuhteita, kuten myrskyjä ja muita sääilmiöitä, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä sähkönjakelussa. Investoimme myös uusiutuvaan energiaan ja sen integroimiseen verkkoomme, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä.
 
Merkittävä investointi – Saharannan sähköasema – ei ainoastaan paranna nykyistä sähköverkkoa, vaan myös varmistaa, että Naantalin Energia pystyy vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja kasvaviin tarpeisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa ja keskeytyksetöntä sähkönjakelua sekä tänään että tulevaisuudessa.

Yhteistyössä tulevaisuuteen

Kutsumme asiakkaitamme ja yhteisöä mukaan matkallemme kohti entistä luotettavampaa ja kestävämpää sähköverkkoratkaisua. Yhdessä voimme varmistaa, että Naantali pysyy energiatehokkaana ja turvallisena paikkana asua ja työskennellä.
 
Naantalin Energian hallitus on ylpeä tästä uudesta investointihankkeesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Pysykää kuulolla lisätietojen ja päivitysten varalta – yhdessä rakennamme tulevaisuuden.
 

Yhteistyöterveisin,
 
Janne Muikkula
Naantalin Energian hallituksen jäsen

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä