Siirry suoraan sisältöön

Kevään asiakastiedote on ilmestynyt

Naantalin Energian uusi asiakastiedote on ilmestynyt. Pääset lukemaan digilehden alla olevan linkin kautta. Asiakastiedotteen paperiversion löydät myös 1.2. ilmestyneen Nastan välistä.

Painettuun versioon oli lipsahtanut asiavirhe: kymmenen prosentin alv:n alennus koskee ainoastaan sähkön myyntihintaa, ei sähkön siirtohintaa, kuten sivun 2 piirakkakuvio antaa ymmärtää. Pahoittelemme virhettä!

Asiakastiedotteessa kerromme naantalilaisten energiankulutuksesta vuonna 2022 ja siitä, miten mahdolliseen sähköpulaan voi varautua. Selkeytämme asiakastiedotteessa myös sitä, mistä sähkölaskun lopullinen summa koostuu. Lisäksi Naantalin Energian hallituksen puheenjohtaja Jan Lindström pohtii blogissa sähkön hinnan nousua ja sen vaikutusta jokaisen arkeen.

Lue asiakastiedote täältä

Naantalin Energia verkkoalue kartta

Ota yhteyttä